Video

Clemens Knejterne blev i 2020 kendt som koret, der under coronakrisen spredte glæde med god musik, selvom vi ikke kunne samles i virkeligheden. Vi producerede videosangen “Vi holder sammen – hver for sig” på Rasmus Seebachs Øde Ø, og derfra tog det fart. Videoen er blevet set mere end 1,3 million gange på vores Facebookside, og den spredte sig med lynets hast til danske medier, aviser og via sociale medier. Siden har vi produceret videoer til både B.T.’s fejring af Dronningens 80 års fødselsdag og til Fagbevægelsens Hovedorganisations online 1. maj-arrangement.

Hvis vi også skal producere en unik video til dig og din virksomhed eller forening, kan du kontakte os via fanen “Kontakt” for et uforpligtende tilbud. Vi arrangerer, optager, redigerer og mixer selv video og lyd og sikrer således en gennemarbejdet og særegen produktion, der kan skabe viral omtale for din virksomhed eller forening.

Vi holder sammen - hver for sig

Arrangement: Alexander Damsgaard. Video: Laurids Juul Langballe. Lydmix: Sophus Dræby.

Fødselsdagssang til Dronning Margrethe

Arrangement: Alexander Damsgaard. Video: Laurids Juul Langballe. Lydmix: Sophus Dræby. Produceret til Dronning Margrethes 80 års fødselsdag i samarbejde med B.T.

En Yndig og Frydefuld Sommertid

Arrangement: Alexander Damsgaard. Video: Laurids Juul Langballe. Lydmix: Sophus Dræby. Produceret til Fagbevægelsens Hovedorganisation i samarbejde med Drive.